Ga naar de inhoud

Vergaderruimte

Buitengewoon inspirerend

Ruimte om je heen zorgt voor ruimte in je hoofd. Zo kom je tot nieuwe en creatieve gedachten, die de ontwikkeling van je organisatie weer verder kunnen helpen. En ruimte is er zeker! Er zijn meerdere sfeervolle vergaderruimtes. Goed verzorgd met lokale specialiteiten en uitstekende koffie en thee. Deze vergaderlocatie ligt midden in de bossen van Staatsbosbeheer, waar u ongestoord kunt werken.

 

Onze gasten

We ontvangen vaak gasten die komen vergadering of een training/cursus volgen. Het is mogelijk om meerdere ruimtes te gebruiken. Voor diverse bedrijven zijn wij een vast trainingscentrum.

 

Zalen

We hebben verschillende ruimtes. Samen met u kiezen we de ruimte die past bij uw bijeenkomst. Natuurlijk en inspirerend, geborgen en niet te groot. Dat is waar het bij ons om gaat. De inspiratie is terug te vinden in al onze beschikbare ruimtes, elke ruimte heeft een eigen sfeer.

Meerdaagse training?

Gasten die langer dan een dag willen blijven, logeren in onze luxe groepsaccommodatie. Er zijn 40 slaapplaatsen, verdeeld over 16 kamers. Veel slaapkamers hebben een badkamer en-suite. Je kunt kiezen voor volledige verzorging of de avond met je eigen gezelschap verzorgen. De dag afsluiten in het bruin café is altijd een goed idee.

Impressie