Ga naar de inhoud

de Deel

Stel je voor dat je op zoek bent naar de perfecte locatie voor je volgende zakelijke bijeenkomst. Je wilt graag een vergaderruimte vinden die groot genoeg is voor jouw groep van maximaal 24 personen, maar ook een ontspannen en huiselijke sfeer heeft. Wat als ik je zou vertellen dat er een plek is waar je de ideale vergaderruimte kunt vinden, én dat je vanuit die ruimte zo de tuin in kunt lopen?

Deze vergaderruimte is gelegen in een prachtige, rustige omgeving, omringd door groen. Bij binnenkomst valt direct de warme sfeer op die door de huiselijke inrichting wordt gecreëerd. De ruimte is voorzien van comfortabele stoelen en tafels die ideaal zijn voor een lange dag vergaderen. Er is voldoende natuurlijk lichtinval en er zijn grote ramen die uitzicht bieden op de mooie tuin.

 

Het beste van deze vergaderruimte is dat je, wanneer je behoefte hebt aan wat frisse lucht of een korte pauze, zo de tuin in kunt lopen. De tuin is perfect onderhouden en biedt de mogelijkheid om even te ontspannen en tot rust te komen. Het is een ideale plek om bijvoorbeeld te lunchen, koffie te drinken of even een frisse neus te halen.

 

De vergaderruimte biedt ook alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle vergadering, zoals een flip-overs, beamer etc. De ruimte is bovendien goed geïsoleerd, waardoor je niet gestoord wordt door geluiden van buitenaf.

 

Al met al is deze vergaderruimte de ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst waarbij je in een ontspannen, huiselijke sfeer wilt vergaderen en even tot rust wilt komen in een prachtige omgeving.

 

Arrangementen

Je kunt deze ruimte huren in combinatie met verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld met een lunch of afsluitend diner. Meerdaagse arrangementen zijn ook mogelijk. Je overnacht dan in de villa (max. 40 gasten) Uiteraard zijn AV middelen, zoals whiteboard, beamer, flip-over ruim aanwezig.