Ga naar de inhoud

Feesten

Een onvergetelijke dag met eindeloze mogelijkheden!

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar een unieke en inspirerende locatie? Bij Het Bovenveen ben je aan het juiste adres! Onze prachtige en rustige locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk feest.

 

Of je nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert, bij Het Bovenveen hebben we voor elk type feest een passende ruimte. Onze locatie beschikt over verschillende sfeervolle zalen, van intieme ruimtes tot grote zalen met capaciteit tot 120 personen.

 

Naast onze mooie locatie bieden we ook een uitgebreid aanbod aan cateringmogelijkheden. Onze catering wordt verzorgd door ervaren koks die gebruik maken van lokale en biologische producten. Van een borrel met heerlijke hapjes tot een uitgebreid buffet of een sit-down diner, bij Het Bovenveen is alles mogelijk.

 

En als het weer het toelaat, kun je ook genieten van onze groene en rustige tuin. Deze biedt de ideale setting voor een outdoor feest en is perfect geschikt voor een gezellige BBQ of een informele borrel.

 

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien zijn onze faciliteiten voorzien van audiovisuele apparatuur, gratis wifi.

 

Kortom, bij Het Bovenveen ben je verzekerd van een unieke en inspirerende locatie voor een onvergetelijk feest. Met onze prachtige zalen, uitgebreide cateringopties en groene tuin, is onze locatie perfect geschikt voor elk type feest. Wacht niet langer en boek nu jouw feest bij Het Bovenveen!

 

Een weekend lang genieten

Wil je blijven overnachten dan kan je gebruik maken van onze luxe groepsaccommodatie, waar alle voorzieningen aanwezig, geschikt voor 40 gasten.

Een afsluitende borrel na een vergadering of heisessie is mogelijk