Ga naar de inhoud

Vergaderen

Vergaderen en trainen op een bosrijk landgoed

In boswachterij Ruinen, tussen Meppel en Hoogeveen, ligt een prachtig landgoed waar u kunt genieten van rust en ruimte. Midden in de bossen kunt u terecht voor vergaderingen, trainingen, cursussen of congressen. Een kleinschalige meerdaagse bijeenkomst met volledige verzorging en private dining is ook mogelijk.

Op landgoed het Bovenveen zijn 11 hotelkamers, meerdere zalen, een restaurant, bruin-café en een groot terras met uitzicht over de prachtige Engelse landschapstuin. De vergaderruimtes variëren van 70m2 tot 160m2 en zijn geschikt voor 10 tot 100 personen.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

In het bos

De groenste vergaderlocatie van Nederland!

De grote raampartijen zorgen voor veel licht en een schitterend uitzicht op het bos en de Engelse landschapstuin. De huiselijk sfeer, gastvrijheid en ruimte geven u het gevoel echt even ergens anders te zijn. Maak tussendoor een verfrissende wandeling in het bos of geniet van de rust en ruimte in de tuin.

Een ideale plek voor een ‘heidag’, een meerdaagse training, vergadering of cursus.

Langer blijven

Logeren op een landgoed

Een gezellig en luxe ingerichte voormalige boerderij met 40 slaapplaatsen, verdeeld over 16 slaapkamers. Er zijn 11 twee-persoonskamers met eigen badkamer. Een bruin café, verwarmd buitenbad, golfbaan en jeu-de boulesbaan. Meer weten over logeren bij Het Bovenveen en de villa?

onze gasten