Ga naar de inhoud

Met dakterras

Grote zaal

De ‘grote zaal’ is een indrukwekkende vergaderruimte die geschikt is voor groepen tot wel 60 personen. Het is een lichte en ruime zaal met een hoog plafond en grote schuifpuien die toegang bieden tot het dakterras. Hierdoor kun je bij mooi weer gemakkelijk naar buiten en genieten van het prachtige uitzicht over de tuin.

 

De zaal is modern en sfeervol ingericht, met veel aandacht voor detail en comfort. Er zijn voldoende tafels en stoelen aanwezig en de zaal is voorzien van uitstekende faciliteiten, zoals een beamer, geluidsinstallatie en flip-over. Hierdoor kun je probleemloos een presentatie geven of een training of workshop houden.

 

Het dakterras is een echte toevoeging aan de ruimte. Het is ruim opgezet en biedt veel zitruimte. Het is een perfecte plek om even een frisse neus te halen of om te genieten van een kopje koffie in de zon tijdens een pauze. Bovendien zorgt het uitzicht over de tuin voor een extra stukje rust en ontspanning.

 

De ‘grote zaal’ is geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties. Door de ruime opzet en uitstekende faciliteiten is deze ruimte ook zeer geschikt voor teambuildingactiviteiten en andere groepsbijeenkomsten.

 

Al met al is de ‘grote zaal’ een fantastische ruimte die geschikt is voor groepen tot wel 50 personen. De schuifpuien bieden toegang tot het dakterras en het mooie uitzicht over de tuin zorgt voor een extra stukje rust en ontspanning. De uitstekende faciliteiten maken deze ruimte perfect voor verschillende soorten bijeenkomsten en groepsactiviteiten.

Arrangementen

Je kunt deze ruimte huren in combinatie met verschillende arrangementen.

Bijvoorbeeld met een lunch of afsluitend diner.

Meerdaagse arrangementen zijn ook mogelijk. Je overnacht dan in de villa (max. 40 gasten)

Uiteraard zijn AV middelen, zoals whiteboard, beamer, flip-over ruim aanwezig.