Ga naar de inhoud

Trouwen

Trouwen op een landgoed

Een festivalbruiloft bij Het Bovenveen is de perfecte manier om jullie grote dag te vieren! Onze prachtige locatie biedt een rustieke en gemodelijke omgeving voor een onvergetelijke bruiloft. We bieden alle mogelijkheden om van jullie bruiloft een feest te maken dat helemaal bij jullie past.

 

Bij jullie bruiloft kunnen we in de tuin een sfeervolle buitenbar of een foodtruck neerzetten, en met gezellige vuurkorven en verlichting creëren we de perfecte festivalvibe.

 

Ook onze cateringmogelijkheden passen perfect bij een festivalbruiloft. Onze ervaren koks maken gebruik van lokale en biologische producten, en kunnen alles verzorgen van een informele BBQ tot een uitgebreid buffet. Met onze mobiele bar kunnen we ook de lekkerste cocktails en drankjes serveren.

 

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Kortom, bij Het Bovenveen ben je verzekerd van een unieke en inspirerende locatie voor een festivalbruiloft. Met onze uitgebreide cateringopties en groene tuin, is onze locatie perfect geschikt voor een onvergetelijke bruiloft met een festivalvibe. Wacht niet langer en boek nu jouw festivalbruiloft bij Het Bovenveen!

Alles op dezelfde locatie

De ceremonie, lunch, receptie, diner en het feest kun je allemaal op dezelfde locatie houden. Zelfs logeren met 40 gasten kan allemaal op onze locatie. Zo maak je van die ene dag een speciaal weekend.

Het is jullie dag

We gaan altijd eerst vrijblijvend in gesprek om samen te kijken hoe we jullie bruiloft vorm kunnen geven.
Door onze ervaring en goede contacten zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

Wil je graag dat er een foodtruck komt, een springkussen liever een zweefmolen? ‘s Avonds een band of liever een DJ?
Bij Landgoed het Bovenveen organiseren en bedenken we jullie bruiloft samen!

Culinair

Onze kok kan in overleg met jullie een diner, buffet of barbecue samenstellen.  Bijvoorbeeld Live cooking met gebruik van een ofyr of shared dining. De wensen en mogelijkheden stemmen we graag onderling af.

Impressie