Ga naar de inhoud

Indoor & Outdoor

Escape hunt tot pubquiz

Er zijn verschillende leuke activiteiten die je met vrienden kunt doen bij Landgoed Het Bovenveen, zoals bijvoorbeeld een pubquiz, escape hunt of wie is de mol. Je kunt een pubquiz organiseren in het bruin café en strijden om de titel van slimste van je vriendengroep.

Voor de avontuurlijke types is er een escape hunt, waarbij je samen moet werken om het geheim te ontrafelen. En als je van een beetje mysterie houdt, kun je een “wie is de mol”-spel spelen waarbij je moet ontdekken wie van jullie de mol is.

Het Bovenveen biedt een prachtige omgeving voor een dag vol plezier en avontuur met vrienden.
Activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Kookworskhops

Word een sterrenkok

Gezellig met vrienden

In Het Bovenveen worden ook regelmatig kookworkshops georganiseerd. Tijdens deze workshops leer je onder begeleiding van een ervaren kok heerlijke gerechten bereiden met lokale ingrediënten. Er zijn verschillende thema’s mogelijk, zoals wild, vegetarisch koken of koken met streekproducten. Je kunt ook zelf aangeven wat je graag zou willen leren en de workshop wordt dan op maat gemaakt. Na afloop van de workshop kun je samen met de andere deelnemers genieten van het bereide eten. Het is een gezellige en leerzame activiteit waarbij je ook nog eens kunt genieten van de prachtige omgeving van Het Bovenveen.

* in overleg en op basis van beschikbaarheid