Ga naar de inhoud

Eigen koffie en thee faciliteiten

De Fabriek

In de jaren zeventig zat in het pand een gereedschappenfabriek gevestigd. Deze zaal hebben we daar een klein beetje van teruggegeven.

 

De goede verlichting, eigen koffie- en thee faciliteiten en verschillende tafels, hoog en laag, maken het een prettige ruimte om in groepjes te werken. Deze ruimte kan ook samen met de bibliotheek gebruikt worden.

 

De vergaderruimte ‘Fabriek’ is gevestigd in de voormalige gereedschappenfabriek van Beargrip. hier werden vroeger gereedschappen geproduceerd. Na een uitgebreide verbouwing is de ruimte getransformeerd tot een multifunctionele ruimte waar je kunt vergaderen, presenteren of workshops kunt geven.

 

Eenmaal binnen valt direct de industriële uitstraling op, met ruwe elementen en een stoere uitstraling. De grote ruimte heeft een hoog plafond waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat. De sfeer in de ruimte is prettig en past goed bij de industriële setting, met een combinatie van moderne en vintage meubels en decoratie.

 

Het klimaat in de vergaderruimte is uitstekend. Daarnaast is er voldoende verlichting, zowel natuurlijk als kunstmatig, om ervoor te zorgen dat je altijd goed zicht hebt op je werk.

 

Wat deze vergaderruimte extra bijzonder maakt, is dat er eigen koffie en thee faciliteiten zijn. Je kunt hierdoor op elk moment van de dag genieten van een vers kopje koffie of thee, zonder dat je hiervoor de vergaderruimte hoeft te verlaten. Dit zorgt voor een extra stukje comfort en gemak tijdens je vergadering.

 

Al met al is de vergaderruimte ‘Fabriek’ een bijzondere locatie waar je kunt vergaderen in een industriële en sfeervolle setting. Het klimaat is uitstekend en er zijn eigen koffie en thee faciliteiten, waardoor je in alle rust en comfort kunt werken. Deze ruimte is zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie.

Geschikt tot 30 personen

 

Inclusief:

  • Beamer
  • Flip-over
  • Whiteboard

 

Arrangementen

Je kunt deze ruimte huren in combinatie met verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld met een lunch of afsluitend diner. Meerdaagse arrangementen zijn ook mogelijk. Je overnacht dan in de villa (max. 40 gasten)

Uiteraard zijn AV middelen, zoals whiteboard, beamer, flip-over ruim aanwezig.