Ga naar de inhoud

Ongestoord met privé terras

De Bibliotheek

De vergaderruimte ‘bibliotheek’ is een knusse en sfeervolle ruimte die geschikt is voor groepen tot 15 personen. De ruimte is ingericht als een bibliotheek, met boekenkasten en comfortabele stoelen. Hierdoor voelt de ruimte warm en huiselijk aan, waardoor het een fijne plek is om te vergaderen of te brainstormen.

 

De ruimte heeft een prettig klimaat en er zijn openslaande deuren die toegang bieden tot een beschut terras. Hierdoor kun je bij mooi weer gemakkelijk naar buiten en genieten van de frisse lucht en de rustige omgeving.

 

Daarnaast zijn er in de vergaderruimte ‘bibliotheek’ uitstekende faciliteiten aanwezig, zoals een beamer en een flipover. Hierdoor kun je probleemloos een presentatie geven of een brainstormsessie houden.

 

De vergaderruimte ‘bibliotheek’ is geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten, zoals vergaderingen, brainstormsessies, kleine workshops en trainingen. Door de knusse en sfeervolle inrichting en de uitstekende faciliteiten is deze ruimte ook zeer geschikt voor besloten bijeenkomsten en voor als je op zoek bent naar een intieme en huiselijke sfeer.

 

Al met al is de vergaderruimte ‘bibliotheek’ een fijne en sfeervolle ruimte die geschikt is voor groepen tot 15 personen. De ruimte heeft een prettig klimaat en biedt toegang tot een beschut terras. Daarnaast zijn er uitstekende faciliteiten aanwezig, zoals een beamer en een flipover. Hierdoor is deze ruimte perfect voor verschillende soorten bijeenkomsten.

Arrangementen

Je kunt deze ruimte huren in combinatie met verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld met een lunch of afsluitend diner. Meerdaagse arrangementen zijn ook mogelijk. Je overnacht dan in de villa (max. 40 gasten)rnrnUiteraard zijn AV middelen, zoals whiteboard, beamer, flip-over ruim aanwezig.