Ga naar de inhoud

Hang 'm op en win

Doe mee!!

Om te winnen hoef je niks te delen of te liken, je hoeft geen Facebook vrienden met ons te worden (màg wel) of ons gaan volgen op Instagram of Twitter (mag òòk wel). En je hoeft ook niet met ons te verhuizen (en ook dàt mag wel).

Wat moet je dan wel doen? Download de speciale raamposter en hang deze zo zichtbaar mogelijk op aan bijvoorbeeld je keukenraam, het raam in de woonkamer of je slaapkamerraam, het achterraam van je auto of aan de glazen pui van je kantoor of winkel.

In elk geval op een zo opvallend mogelijke plek, zodat wij hem kunnen zien als wij met de fiets of (verhuis)auto rondrijden in jouw straat. De actieperiode loopt tot en met zondag 22 april. Zien wij jouw poster dus voor die tijd dan maak je kans op mooie prijzen! Op 23 april mag je de poster dus weer verwijderen.

Wil je er 100% zeker van zijn dat wij de poster bij jou zien voor 23 april en daarmee jouw winkans vergroten, volg ons dan tòch op Instagram of Facebook, deel ons bericht over de posteractie en plaats een foto van jouw raamposter onder dat bericht (of plaats hem op je eigen pagina, en tag @dorenbosverhuizingen).

Zo krijgen wij een melding van jouw bericht en weet jij dus zeker dat wij jouw opgehangen poster zien! En daarmee kwalificeer je jezelf direct om een van de mooie prijzen te winnen.

Dus: print, hang ’m op, en wie weet win jij een van onderstaande prijzen.

(Of: print, hang ‘m op, maak een foto en deel/plaats hem op je eigen of onze Facebook of Insta, en volg ons. Dan is je winkans groter omdat je dan zeker weet dat wij je poster zien!)

Dit kun je winnen: