Onze kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee culinaire gerechten te creëren. Samen met onze gasten stellen we een heerlijk menu samen, natuurlijk houden we daarbij rekening met allergieën en vegetarische wensen.
Hieronder ideeën om een heerlijk diner samen te kunnen stellen.
Rouleau van zalm met mousse van forel waarbij ketjapkaramel
Salade met gemarineerde garnalen en in knoflook gebakken gamba’s
Vitello tonato met notensla en tonijnmayonaise
Gerookte kipfilet met uitgebakken spek en kerrie
Lauw-warm gepekeld rundvlees met chutney van tomaat en paprikasaus
Carpaccio van rode biet in tempura gebakken geitenkaas en appelstroop
Salade met gemarineerde tomaat, olijven en mozzarella
Tomatensoep
Mosterdsoep
Pompoenvelouté
Paddenstoelenvelouté
Gevolgeltebouillon
Kreeftensoep
Hoofdgerechten
Kabeljauw, omwikkeld met spek met saus van witte wijn
Op de huid gebakken zalm met een dillesaus
Risotto met krokant gebakken gamba’s
Schnitzel met gebakken champignons en ui
Varkenshaas met paddenstoelensaus
Wildstoof/runderstoof/lamsstoof
Runderbiefstuk met saus van rode wijn
Parelhoenfilet op groente spaghetti met een kruidenroomsaus
Kalfsentrecote op ratatouille met tonijnsaus
Paddenstoelen risotto met noten
Tagliatelle met gemarineerde groenten en saus van blue de Wolvega
Duo van chocolade; brownie en mousse van witte chocolade
Aardbei pana cotta met yoghurtijs van Sonneclaer
Crême brulee van vanille met karamelijs
IJs met vers fruit
Mousse van koffie met vanille parfait