Ga naar de inhoud

Menukaart

Culinair genieten

Onze kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee culinaire gerechten te creëren. Samen met onze gasten stellen we een heerlijk menu samen, natuurlijk houden we daarbij rekening met allergieën en vegetarische wensen.

 

Hieronder ideeën om een heerlijk diner samen te kunnen stellen.

Voorgerechten

Rouleau van zalm met mousse van forel waarbij ketjapkaramel

Salade met gemarineerde garnalen en in knoflook gebakken gamba’s

Vitello tonato met notensla en tonijnmayonaise

Gerookte kipfilet met uitgebakken spek en kerrie

Lauw-warm gepekeld rundvlees met chutney van tomaat en paprikasaus

Carpaccio van rode biet in tempura gebakken geitenkaas en appelstroop

Salade met gemarineerde tomaat, olijven en mozzarella

Soepen

Tomatensoep

Mosterdsoep

Pompoenvelouté

Paddenstoelenvelouté

Gevolgeltebouillon

Kreeftensoep

Hoofdgerechten

Kabeljauw, omwikkeld met spek met saus van witte wijn

Op de huid gebakken zalm met een dillesaus

Risotto met krokant gebakken gamba’s

Schnitzel met gebakken champignons en ui

Varkenshaas met paddenstoelensaus

Wildstoof/runderstoof/lamsstoof

Runderbiefstuk met saus van rode wijn

Parelhoenfilet op groente spaghetti met een kruidenroomsaus

Kalfsentrecote op ratatouille met tonijnsaus

Paddenstoelen risotto met noten

Tagliatelle met gemarineerde groenten en saus van blue de Wolvega

Desserts

Duo van chocolade; brownie en mousse van witte chocolade

Aardbei pana cotta met yoghurtijs van Sonneclaer

Crême brulee van vanille met karamelijs

IJs met vers fruit

Mousse van koffie met vanille parfait